marți, 16 martie 2010

[M`M] [eddy60] Despre "Noul Thriller" [Music Review]

Nu cred ca exista cineva care sa nu fi intrat in contact in ultima vreme cu una din creatiile domnisoarei Germanotta - Lady Gaga mai pe scurt.
Anumite piese ale ei nu contest ca nu sunt bune, dar de aci si pana la "revelatia" produsa de ultimele ei videoclipuri pana la supranumele de "Noul Thriller" cale lunga frate.
Mania fanilor a inceput odata cu aparitia videoclipului piesei Bad Romance continuand pana la ultima sa `instalatie` - Telephone.

Despre Bad Romance nu cred ca e nevoie de foarte multe comentarii, piesa are un aspect comercial dar modu de interpretare al acesteia arata originalitatea artistei resimtita si in videoclipul acesteia.

Cand vine vorba de cea de`a 2a piesa care produce multa valva in ultima vreme - Telephone - muzicalitatea sa ,cat si faptu ca e realizata cu o alta "diva a comercialului" sigur vor ii vor aduce o popularitate destul de mare, desi din punct de vedere al versurilor aceasta are mai mult un aspect de .."plastic".

Probabil atractia principala acestui single o prezinta noul sau video ,un colaj care cred ne arata foarte bine America la ea acasa - sex,violenta si fast`food - imbracata intr`un aspect chiciuros insotite de nelipsitele costume excentrice ale artistei.

Deci e "noul thriller"? Neah, piesa e intr`adevar originala dar intr`un stil care aminteste mai mult de Marilyn Monroe prin modu sau de a şoca decat de M.J. - putem a ne aminti aci de aparitia lui Monroe in "brosura" Playboy , primul numar al acesteia.


CONCLUZIA FINALA : nerecomandat celor obsedati de un anumit gen de muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu