duminică, 4 iulie 2010

[M`M] [eddy60] Excese care strica

Fie ca ne place sau nu, lumea careia ii apartinem e o societate in care membrii lor se remarca nu prin abtinerile lor, zgarcenia tipica anumitor caractere ci prin anumite excese.

Esenta in a face ceva constant dar si diferit in lumea spectacolului se observa a fi spartul anumitor "bariere"-- tabuuri care multi le privesc cu o anumita rezerva.

Dar acest lucru nu inseamna a fi pur si simplu distructiv. O persoana care cunoaste bine esenta noului, stie foarte bine ca pentru a fi mereu in voga trebuie sa cunoasca ce usi merita sa fie deschise si ce usi trebuie sa ramana inchise pana la momentul oportun.

In materie muzicala, nu e nici o noutate a te "dezbraca de prejudecati" asigura succesul dorit.

Dar odata ce ineditul devine comun, comunul va cadea in latura ineditului -- o lectie de care multi ar putea sa profite daca ar sti cand sa o exploateze , sau sa o ignore si sa rataze a fi unic.

Bun exemplu al acestei categorii ar fi videoclipul "Alejandro" ; oricat a incercat "starleta" videoclipului sa impresioneze, nimic nu parea a fi nou pentru publicul ei.

Multi care stiau piesa se asteptau la un videoclip cu un aer "spaniol", toreadori care ar fi murit pentru o persoana careia nu ii pasa de ei, alte persoane doreau un material in care cantareata sa fi fost mai decent imbracata -- scene care sigur ar fi socat pe cei obijnuiti cu videoclipurile acestei persoane.

Se pare ca aceste opinii nu au fost comune cu viziunea artistei care se pare ca a avut o imaginatie mai mult decat "bogata".

Dar nu trebuie sa credem ca o piesa cu un videoclip care nu exprima perfect versurile cantecului nu se va bucura de faima.
(ne putem aminti aci de "Say say say" de Paul McCartney si Michael Jackson)


CONCLUZIA FINALA: totul trebuie facut cu moderatie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu