sâmbătă, 15 mai 2010

[M`M] [eddy60] IRON MAN 2-Omul de Fier 2 [Film Review]

Intr`o zi de mai 2008 , acum 2 ani si cateva zile, avea loc premiera filmului Omul de Fier, o pelicula care transpune evolutia caracterului personajului Anthony Stark, un personaj fictiv destinat pentru lucruri marete.

Din clipa in care personajul James Rhodes(Terrence Howard) se uita la prototipul costumului lui Tony(R.Downey Jr.) si spune "data viitoare" tuturor li se intiparise in minte un mesaj indirect - va exista si o parte a 2a.

Si se pare ca asa si a fost astfel ca la 2ani de la premiera primei parti avem parte de un sequel destul de ok, in care directorul Jon Favreau incurca usor motivul principal pentru care prima parte a avut succes - constructia in paralel a antagonistului interpretat de Jeff Bridges - cu o "aglomeratie" de scene nelegate intre ele.

In timp ce anumite personaje parca nu`si aveau locul in film, avand un rol mai mult de umplutura(Hammer), altele apar prea putin sau nu sunt puse suficient in valoare. (Ivan Vanko)


CONCLUZIA FINALA: Daca prima parte pare a fi o productie echilibrata, partea a-2a incearca a fi un remake dupa prima parte decat a crea ceva nou, fiind lipsita de originalitate.

nota finala:
IRON MAN 1 (2008): 3.5 din 5 stele
IRON MAN 2 (2010): 2.7 din 5 stele

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu