marți, 14 septembrie 2010

[M`M] [eddy60] Guitar Heaven [Music Review]

Ce poate fi dulce, relaxant si uneori chiar enervant? O intrebare cu multe raspunsuri (unii ar spune ca femeile) dar care se poate aprecia printr`un termen mult mai simplu: muzica.

Fie ca avem 10-30-50 de ani sau orice alta varsta, tuturor ne place sa o ascultam si unora chiar sa o cantam. Pe unii ne inalta , pe altii ne deprima, insa ceva e cert, nimeni nu poate fi considerat nesimtit cand vine vorba de muzica.

Printr`o manifestare care exprima acordul nostru sau prin actiuni care arata cat de mult "iubim" muzica cu care ne incanta unii vecini cand simt nevoia a se exprima, tot vom reactiona.

Daca in articole anterioare ne`am axat mai mult pe genuri precum muzica pop, de data aceasta ne vom opri asupra unui artist care a reusit a imbina precum firele impletite de par dintr`o coafura extravaganta, elemente ale muzicii rock, salsa si chiar jazz.

Sigur va dati seama ca ne referim la Carlos Santana, un pionier in ceea ce priveste ridicarea la nivel de arta a folosirii anumitor instrumente muzicale.

Daca in albumele sale anterioare acesta realiza piese originale cu ajutorul unor vocalisti celebri, de aceasta data maestrul ne aduce in fata un album format din cover`uri dupa hituri apartinand unor formatii precum The Beatles, Def Leppard, AC\DC, Led Zeppelin s.a.m.d. .

Ca un tot unitar, albumul fie va atrage dispret fie laude. In general cand cineva incearca a crea o reproducere al unui slagar se va lovi de critici.

In ceea ce ma priveste, din acest album 2-3 piese chiar pot spune ca `stralucesc` si iti dau senzatia ca merita sa cumperi albumul in timp ce restul pieselor dau aspectul unei imitatii ieftine - in genu Rolex si undeva pe spate scris Made in Ch**a.

Dar cum gusturile nu se discuta, vom vedea cum se va descurca pe piata albumul pe 21 septembrie cand va fi lansat in mod oficial in magazine (nu doar pe internet)




CONCLUZIA FINALA:  nu tot ce e ieftin e si bun

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu