luni, 20 septembrie 2010

[OFL] [eddy60] Plictiseala nu se vinde

"Plictiseala nu se vinde" - una din lucrurile care oamenii evita a le discuta doar pentru ca au senzatia ca tot ceea ce au realizat nu se poate invarti decat in jurul unor cuvinte precum "extraordinar" , "tare", "fenomenal" s.a.m.d. .

Poate ca si perseverenta lor i`a ajutat a`si cladi aceasta imagine - in mintea lor decat - ca totul evolueaza la fel de repede cum trec acele unui ceas care numara secundele dintr`un minut, dar totusi factorul cheie il reprezinta cei din jur.

Nu instig sub nicio forma ca oamenii ar trebui sa descurajeze oamenii, doar ca anumite idei pot fi atat de proaste iar ceilalti, desi sunt constienti , nu fac nimic.

Da, unitatea si incurajarea este buna, dar ea trebuie privita ca ceva care sa aduca beneficii si nu distrugerea acelui individ -- de obicei  aceste statui care fiecare om si le inalta ajung sa`l striveasca sub privirile am putea spune aproape nevinovate ale corbilor sustinatori.

Ceva care este comun se ajunge sa fie vandut ca ceva extraordinar, insa clientii incep sa numai apara pentru ca vad aceiasi pereti goi fara nicio schimbare de cromatica , cine ar dori sa cumpere plictiseala?

Nimeni !


CONCLUZIA FINALA: Plictiseala nu se vinde

2 comentarii:

Anonim spunea...

In scoala, un profesor imi tot spunea: " Nu am nevoie de realitatea pe care o vad si eu; vreau ceva nou, care sa ma capteze, sa ma faca sa gandesc...chiar si pentru cateva clipe!"
Din pacate...plictiseala se vinde...dar nu e cumparata...:))! Atunci cand nu mai ai ce oferi, iei un lucru comun, il "piepteni" un pic si iese o chestie...aparent noua...care te face sa te gandesti...doar o clipa! ;)

just eddy spunea...

pai da,,, exista oferta , pentru a se vinde, dar nu se vinde pentru ca numai e cumparata

Trimiteți un comentariu